Κονκάρδες με το σύμβολο του σωματείου. Club pins.
Μαγνητάκια για τον αριθμό συμμετοχής του αγώνα, δίνονται σε κάθε μέλος του σωματείου μας αλλά και με την εγγραφή νέων μελών δρομέων στο σωματείο μας.
Το σωματείο 'Στέλιος Κυριακίδης' δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να έχουν ένα επίσημο Τ-shirt προπόνησης, στα χρώματα του σωματείου μας. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει στην πρόσοψη αυτού, ο μεγάλος χορηγός αλλά και υποστήρικτής του σωματείου μας, το ιταλικό εστιατόριο-πιτσαρία στην Κάτω Πάφο, ''La Sardegna'' da Gino. Για την απόκτηση της φανέλας του σωματείου μας, επικοινωνήστε με τον γραμματέα του σωματείου μας, Αναστάση Θεοδοσίου, στο τηλέφωνο 96350453.
Η επίσημη αγωνιστική ενδυμασία του σωματείου δρομέων Στέλιος Κυριακίδης και τα χρώματά της, υποδηλώνουν την νέα εποχή στην οποία το σωματείο προσδοκά να εισέλθει, έχοντας πάντα ως γνώμονα το ήθος, το θάρρος και την φιλαλληλία του Στέλιου Κυριακίδη. Η επίσημη αγωνιστική ενδυμασία του σωματείου , προσφέρεται μαζί με την εγγραφή, σε κάθε νέο μέλος, ενώ η ανανέωσή της σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, γίνεται αφού πρώτα ενημερωθεί το σωματείο και το υπεύθυνο μέλος.
All for Joomla All for Webmasters