ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2017-ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές στο φετινό αγώνα δρόμου 10 χλμ ‘Κυριακίδεια’ που διοργανώνεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Στάδιο ‘Στέλιος Κυριακίδης’ (πρώην Παφιακό στάδιο) με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του κορυφαίου Κύπριου Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη. Ο αγώνας που θα είναι μοναδικός εφόσον την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στη γενέτειρα του Στέλιου Κυριακίδη το χωριό Στατός-Άγιος Φώτιος θα προσφέρει στους εκλεκτούς δρομείς που θα λάβουν μέρος το αναμνηστικό και επετειακό τεχνικό φανελάκι όπως ακριβώς ήταν η φανέλα φορούσε ο Στέλιος Κυριακίδης όταν τερμάτιζε πρώτος στον ιστορικό Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946.

Ο αριθμός συμμετοχών έχει όριο τους 300 δρομείς ενώ οι μέχρι στιγμής εγγραφές έχουν ανέλθει στους 120 δρομείς. Οι δρομείς που θα εγγραφούν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα έχουν το προνόμιο επάνω στον αριθμό τους να τυπωθεί και το όνομα τους.

Στον αγώνα  θα  υπάρξει  ηλεκτρονική  χρονομέτρηση  με  chip  χρονομέτρησης . Οι  εγγραφές  συνεχίζονται  ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα  του  Σωματείου  Δρομέων  Πάφου  ‘Στέλιος  Κυριακίδης’  http://www.stelioskyriakides.com  . Θα  σας  περιμένουμε  να  σας  καλωσορίσουμε  στην  εκκίνηση  του  αγώνα!

All for Joomla All for Webmasters