(*)
(*)
(*)
(*)
(*)

1)Τα νέα μέλη του σωματείου μας μπορούν να εγγραφούν και να πληρώσουν ONLINE την εγγραφή/συνδρομή τους για τον τρέχοντα χρόνο.

2)Τα μέλη του σωματείου μας που δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα με τα στοιχεία τους, προκειμένου να καταχωρηθούν ηλεκτρονικά στη σελίδα μας και να πληρώσουν την συνδρομή τους ηλεκτρονικά.

3)Τα μέλη του σωματείου μας που έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για τον τρέχοντα χρόνο, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την φόρμα εγγραφής προκειμένου να καταχωρηθούν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στη σελίδα μας.

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
Pay With:

Terms and Conditions

Επιθυμώ να γίνω μέλος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΦΟΥ 'ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ' με τη διαδικασία που ορίζεται στο καταστατικό. Έλαβα γνώση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού και των υποχρεώσεων μου προς το Σωματείο, τις οποίες αποδέχομαι / I wish to become a member of the ASSOCIATION OF VETERAN ATHLETES AND AMATEUR ATHLETICS PAPHOS 'Stelios Kyriakides' with the procedure laid down in the statutes. I have taken note of the relevant provisions of the Statute and my obligations to the Association, which I accept.

All for Joomla All for Webmasters