Χρίστος Κωμοδρόμος- Κomο Power! O γίγαντας που μας κάνει περήφανους!

Ο φίλος δρομέας Χρίστος Κωμοδρόμος είναι ένας βετεράνος δρομέας ακούραστος, αεικίνητος, αγέρωχος και πάντα χαμογελαστός. Στην ηλικία των 49 χρόνων έχει τρέξει αμέτρητα χιλιόμετρα και υποστηρίζει ότι η συστηματική άσκηση τον βοηθά να διατηρήσει την ψυχική ισορροπία του.

Ο Πάφιος Μαραθωνοδρόμος ε ίναι νυμφευμένος και έχει μια κόρη. Ο Χρίστος είναι υπάλληλος στην Τράπεζα Κύπρου και είναι μέλος του Σωματείου Δρομέων "Στέλιος Κυριακίδης". Παράλληλα ασχολείται τόσο με το ποδήλατο όσο και με την κολύμβηση και ανήκει επίσης στο Ναυτικό Όμιλο Πάφου και στο Γυμναστικό Σύλλογο 'Κόροιβος'.

Η αγάπη του για το τρέξιμο ξεκίνησε πριν 22 περίπου χρόνια όταν ο φίλος του Πανίκος Νεοφύτου (δρομέας του 'Στέλιου Κυριακίδη') τον παρότρυνε να αφήσει το Γυμναστήριο και να τρέξει στους δρόμους και στη φύση. Ο Χρήστος έχει τρέξει 3 φορές την Κλασσική διαδρομή του Μαραθώνιου της Αθήνας με τον καλύτερο του χρόνο να είναι οι 3 ώρες και 20 λεπτά. Έχει τρέξει σε πάρα πολλούς αγώνες στην Κύπρο ενώ το ρεκόρ του στα 10 χλμ είναι 39 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και στον Ημιμαραθώνιο μία ώρα και 29 λεπτά. Ο Χρίστος κατέλαβε την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία του στον αγώνα 6 χλμ εις μνήμη Μάρκου Δράκου, 1η θέση στα 'Κυριακίδεια 2014' απόστασης 10 χλμ, 1η θέση στον αγώνα 10 χλμ 'Γύρος της Πάφου', 1η θέση στον Ημιμαραθώνιο Αφροδίτης, 2η θέση στο Sprint Triathlon τόσο της Πάφου όσο και της Λάρνακας.

Ο σπουδαίος Μαραθωνοδρόμος Στέλιος Κυριακίδης, αποτελεί για το Χρίστο τον δρομέα πρότυπο και σύμβολο. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Χρίστου κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Στέλιο Κυριακίδη δηλαδή τον Στατό της Πάφου. Το τρέξιμο για τον Χρίστο είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία και πιστεύει ότι είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε ασθένεια! Κάθε αγώνας για το Χρίστο είναι μια μοναδική ξεχωριστή εμπειρία, που χαράζεται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή του. Στο φίλο Χρίστο ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία, καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.

 

All for Joomla All for Webmasters