Διαλέξεις σε σχολεία της Πάφου

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το έργο που διατελούν Μέλη του Σωματείου μας ώς προς τη διάδοση του ονόματος και της ιστορίας του Στέλιου Κυριακίδη καθώς και στη διάδοση του αθλητισμού και του Ευ αγωνίζεσθαι.

Στις 4/2/19, αντιπροσωπεία του Σωματείου μας επισκέφτηκε το ΙΓ’ Δημοτικό Σχολείο Πάφου στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών για τη ζωή και το έργο του Στέλιου Κυριακίδη. Ο δρομέας και μέλος του ΔΣ Chrysanthou Andreas ταξίδεψε τους μαθητές μέσω φωτογραφιών στη ζωή του Στέλιου Κυριακίδη ως μαραθωνοδρόμου και στη συνέχεια ώς φιλάνθρωπου και ανθρωπιστή. Έπειτα ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Tasos Theodosiou μαζί με το βετεράνο δρομέα Giannakis Eleni Tsaousi οργάνωσαν με τη βοήθεια του γυμναστή του σχολείου αγώνα δρόμου 600μ και 1000μ. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα το κέρδισαν οι δασκάλοι του εν λόγω σχολείου όπου έτρεξαν την απόσταση των 1000μ δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στους μαθητές τους. Ευχαριστούμε τη διευθύντρια και τους δασκάλους που μας δέκτηκαν.

Επίσης στις 8/2/19, στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού για το έργο και τη ζωή του Στέλιου Κυριακίδη, μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Τίμης. Εγινε ενημέρωση για το βίο και τη δράση του μαραθωνοδρόμου πρίν και μετά τη μεγάλη νίκη στη Βοστώνη. Θεσμοθετήθηκε ώς ΠΡΟΤΥΠΟ στα παιδιά για τη φιλανθρωπία και ανιδιοτέλειά του.

Μέλημα μας, είναι να κάνουμε γνωστό το όνομα του συμπολίτη μας Στέλιου Κυριακίδη και να διαδόσουμε τις αρχές και τις αξίες του σε όλους τους συμπολίτες μας.

All for Joomla All for Webmasters