Το Σωματείο μας ανακοινώνει την συνεργασία του με την Κλινική-Αθλητική Διαιτολόγο και Διατροφολόγο Θεοφανώ Περικλέους

Το Σωματείο μας με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με την Κλινική- Αθλητική Διαιτολόγο και Διατροφολόγο Θεοφανώ Περικλέους. Πιο κάτω αναφέρεται η ανακοίνωση της συνεργασίας αλλά και τα προσφερόμενα πακέτα συνεργασίας: 

Συνεργασία με Σωματείο Στέλιου Κυριακίδη

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση σας ανακοινώνω ότι απο φέτος αρχίζει η συνεργασία μας με το Σωματείο Στέλιου Κυριακίδη.  Ως  Κλινικός Διαιτολόγος ( RD) με μεταπτυχιακό στην αθλητική διατροφή (MSc), μπορώ να προσφέρω πάρα πολλά στο σωματείο. Καταρχήν όπως είναι γνωστό η σωστή διατροφή στον αθλητισμό έχει τεράστια σημασία γιατί αποτρέπει την απώλεια μυικής μάζας, βελτιώνει την οστική πυκνότητα και την απόδοση, μειώνει  την κούραση και τον  κίνδυνο τραυματισμού και ασθένειας και εξασφαλίζει καλύτερη ανάκτηση μετά από την προπόνηση και τον αγώνα. Επίσης, μειώνει τις διαταραχές στον εμμηνορροϊκό κύκλο στις γυναίκες.  Οι αθλητές μπορούν να επωφεληθούν από τις συμβουλές και τα εξατομικευμένα διατροφικά προγραμματα γι’αυτο και στοχεύσαμε στην συγκεγκριμένη συνεργασία. Σκοπός της συνεργασίας είναι οι  καλύτερες επιδόσεις των αθλητών και αυτό θα επιτευχθεί μέσω παρουσιάσεων και προσωπικών συναντήσεων όπου οι αθλητές θα ενημερωθούν για την σημασία της διατροφής στον αθλητισμό και θα τους δωθούν εξατομικευμένα διατροφικά προγραμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους σε σχέση με την προπόνηση (πριν, κατα την διάρκεια και μετά)  , τον αγώνα αλλά και την καθημερινότητα τους. Στις συναντήσεις θα γίνονται και μετρήσεις σύστασης σώματος. Τα εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα είναι πολύ σημαντικά  με διατροφικές στρατηγικές που ποικίλλουν, ανάλογα με το είδος του αθλήματος, την διάρκεια προπονήσεων, τον βαθμό έντασης ,  τους προσωπικούς στόχους και τα πρακτικά ζητήματα του αθλητή.

Πακέτα συνεργασίας :

Τρίμηνο  (€70):

  • 3 εξατομικευμένα διατροφικα προγράμματα  (1 κάθε μήνα) με συμπληρώματα

  • 3 μετρήσεις σύστασης σώματος με το εκσυγχρονισμένο μηχάνημα   MC 780 MA (Λίπος % , Λίπος kg,  Άλιπη μάζα,  Μυϊκή μάζα kg,  Συνολικά υγρά σώματος, Εξωκυττάριο υγρό,  Ενδοκυττάριο υγρό,  Δείκτης μάζας σώματος, Οστική μάζα,  Σωματική κατάταξη, Σπλαχνικό λίπος, Αναλογία ECW/TBW, Βασικός μεταβολικός ρυθμός, Phase Angle, Basal Metabolic Rate indicator, Μεταβολική ηλικία, Κατανομή σωματικού λίπους, Ισορροπία μυϊκής μάζας, Τμηματική ανάλυση για κάθε κάτω και άνω άκρο και κορμό κτλ)

  • 3 ζυγίσματα (κάθε 2 εβδομάδες μετάξυ των μετρήσεων της σύστασης σώματος)

Εξάμηνο (€110)

  • 6 εξατομικευμένα διατροφικα προγράμματα  (1 κάθε μήνα) με συμπληρώματα

  • 6 μετρήσεις σύστασης σώματος με το εκσυγχρονισμένο μηχάνημα   MC 780 MA (Λίπος % , Λίπος kg,  Άλιπη μάζα,  Μυϊκή μάζα kg,  Συνολικά υγρά σώματος, Εξωκυττάριο υγρό,  Ενδοκυττάριο υγρό,  Δείκτης μάζας σώματος, Οστική μάζα,  Σωματική κατάταξη, Σπλαχνικό λίπος, Αναλογία ECW/TBW, Βασικός μεταβολικός ρυθμός, Phase Angle, Basal Metabolic Rate indicator, Μεταβολική ηλικία, Κατανομή σωματικού λίπους, Ισορροπία μυϊκής μάζας, Τμηματική ανάλυση για κάθε κάτω και άνω άκρο και κορμό κτλ)

  • 6 ζυγίσματα (κάθε 2 εβδομάδες μετάξυ των μετρήσεων της σύστασης σώματος)

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ

Για την πιο έγκυρη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού υπάρχει και η υπηρεσία Metacheck. Η πιο έγκυρη μέτρηση του μεταβολισμού γίνεται με το Metacheck το οποίο θεωρείται ο «χρυσός κανόνας» για την μεταβολική μέτρηση επειδή μετρά τη συγκέντρωση του οξυγόνου που το κάθε άτομο εκπνέει. Ο ασθενής καλείται να παραμείνει σε κατάσταση ηρεμίας και να αναπνέει μέσω ενός στομίου και όλος ο εκπνεόμενος αέρας θα συλλέγεται και θα αναλύεται. Η ανάλυση των αερίων είναι η πιο ακριβής μέτρηση για τον μεταβολισμό αφού υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ του οξυγόνου που καταναλώνεται και των θερμίδων που καίγονται, έτσι μια ακριβή μέτρηση της κατανάλωσης οξυγόνου είναι μια ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ μέτρηση της κατανάλωσης θερμίδων. Επίσης μέσω αυτης της μέτρησης μας δίνει ένδειξη για 30 λεπτά ασκηση μέτριας έντασης πόσες θερμίδες χρησιμοποιεί  το κάθε άτομο.

Η υπηρεσία Metacheck χρεώνεται με το πρόσθετο ποσό των €40

*Τα πιο πάνω πακέτα προπληρώνται στην  πρώτη επίσκεψη.

Με εκτίμηση,

Θεοφανώ Περικλέους

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, BSc, RD (UK)

Αθλητική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc

Ενεργό μέλος CyDa, Cyspen

www.peri-diet.com

All for Joomla All for Webmasters