''Κυριακίδεια'' στον Πύργο Κορινθίας, 6 Μαίου 2018

Την Κυριακή 6 Μαίου 2018, πραγματοποιήθηκαν τα ''Κυριακίδεια'' στον Πύργο Κορινθίας, στη μνήμη του μεγάλου κύπριου αθλητή και νικητή του μαραθωνίου της Βοστώνης Στέλιου Κυριακίδη. Στον Πύργο Κορινθίας βρίσκεται ο οικογενειακός τάφος του Στέλιου Κυριακίδη. Τα ''Κυριακίδεια'' διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Πύργου και τον ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής. 

Αντιπροσωπεία από την Πάφο μετέβει στον Πύργο Κορινθίας, τιμώντας την μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη. Ο κοινοτάρχης του Στατού-Άγιος Φώτιος και μέλος του σωματείου μας, Μιχάλης Κιμωνος, στα πλαίσια της αδελφοποιησής της κοινότητάς του Στατού-'Αγιος Φώτιος με τον Πύργο Κορινθίας,  κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του μεγάλου δρομέα, ενω ο δρομέας μας Δημήτρης Παπασάββας έτρεξε τον αγώνα 10 χιλιομέτρων της διοργάνωσης, εκπροσωπώντας το σωματείο μας και καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και 4η συνολικά στον αγώνα.

Τα ''Κυριακίδεια'' στον Πύργο Κορινθίας διεξάγονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, ως ένδειξη τιμής στο έργο του μεγάλου δρομέα και ανθρωπιστή.

 

All for Joomla All for Webmasters