Επιτυχής συμμετοχή και προσφορά του σωματείου ''Στέλιος Κυριακίδης'' στον ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ 2018

Επιτυχής και μαζική η συμμετοχή του σωματείου μας ‘Στέλιος Κυριακίδης’ στον φετινό μαραθώνιο Λεμεσού, ‘’ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ’’. Το σωματείο μας συμμετείχε σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, στον αγώνα 5 και 10 χιλιομέτρων, ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο. Ο δρομέας του σωματείου μας Σωτήρης Ναθαναήλ κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ενώ ο δρομέας μας Σωτήρης Αντωνιάδης κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία, και την 4η συνολικά, στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Η δρομέας Delina Χριστοδούλου κατέλαβε την 2η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία. Συγχαρητήρια στους δρομείς Πανίκο Νεοφύτου και Τάσο Θεοδοσίου που τερμάτισαν τον μαραθώνιο με χρόνους 3h:27min και 3h:18min αντίστοιχα. Ο δρομέας και πρόεδρος του σωματείου μας Τάσος Θεοδοσίου, έτρεχε στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου Νεκτάριου Πεττεμερίδη.

Η συμμετοχή του σωματείου μας όμως είχε και χαρακτήρα προσφοράς. Το σωματείο μας μαζί με το Γυμναστήριο VIGOUR GYM, τον οργανισμό PANTHEO FOUNDATION ( Medical education for developing countries ) και το CYPRUS CRANIO MAXILLO FACIAL CENTER, έτρεξαν προς στήριξη της Παιδικής στέγης Λεμεσού με προσανατολισμό την παιδική ψυχαγωγία των παιδιών. Με συνολικά 50 συμμετέχοντες, σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, μαζεύτηκαν χρήματα προς στήριξη της Παιδικής Στέγης.

Η προσπάθεια αυτή, αλλά και κάθε προσπάθεια στήριξης και προσφοράς, αποτελεί τιμή και καθήκον μας ως εκπρόσωποι του έργου του αθλητή Στέλιου Κυριακίδη.

Ευχαριστίες προς όλους τους οργανισμούς αλλά και συμμετέχοντες.

All for Joomla All for Webmasters