Επίσκεψη στο Μουσείο του Μαραθώνιου Δρόμου στον Μαραθώνα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου- Δηλώσεις συμμετοχών

Το Σωματείο μας με την ευκαιρία της πολυάριθμης συμμετοχής των δρομέων μας στους διάφορους αγώνες του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας οργανώνει μια μοναδική εκδρομή - επίσκεψη στο Μουσείο του Μαραθώνιου δρόμου στον Μαραθώνα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Όπως όλοι γνωρίζετε τα εκθέματα (έπαθλα, μετάλλια, διπλώματα, κλπ.) του Στέλιου Κυριακίδη βρίσκονται σε κεντρική αίθουσα του Μουσείου και για το σκοπό αυτό έχουμε διευθετήσει ο ξεναγός μας να είναι ο φίλος και μέλος του Σωματείου μας Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του Στέλιου Κυριακίδη. Το πρόγραμμα της εκδρομής μας θα έχει ως ακολούθως:

  • 8:30 π.μ. Συγκέντρωση στο Σύνταγμα απ' όπου θα αναχωρήσει το λεωφορείο μας.
  • 9:30 π.μ. Άφιξη στο Μουσείο του Μαραθώνιου Δρόμου στο Μαραθώνα.
  • 9:30 π.μ. - 11:00 π.μ. Ξενάγηση και φωτογράφιση στο Μουσείο.
  • 11:00 π.μ. Αναχώρηση από το Μουσείο για επίσκεψη Δήμο Μαραθώνα όπου δεσπόζει το αντίγραφο τους αγάλματος με την ονομασία "Το Πνεύμα του Μαραθωνίου" που παρουσιάζει τον Στέλιο Κυριακίδη να τρέχει και δίπλα του τον Σπύρο Λούη να του δείχνει τον δρόμο προς την νίκη.Το 2006 το πραγματικό άγαλμα αφιερώθηκε στα 60 χρόνια από την νίκη του Κυριακίδη και βρίσκεται στη διαδρομή του Μαραθωνίου της Βοστώνης, έναμίλιαπό το σημείο εκκίνησης.
  • 11:30 π.μ. Ξεκούραση με καφέ ή χυμό προσφορά του Σωματείου μας σε παρακείμενη καφετέρια του αγάλματος του Στέλιου Κυριακίδη.
  • 12:15 π.μ. Επιστροφή στο Σύνταγμα και στην Αθλητική έκθεση του Μαραθώνιου της Αθήνας (για όσους δεν θα έχουν παραλάβει τους αριθμούς τους).
  • 1:00 μ.μ.  Τέλος εκδρομής

Η εκδρομή / επίσκεψη στο Μουσείο του Μαραθώνιου Δρόμου θα προσφερθεί δωρεάν από το Σωματείο μας και μπορούν να συμμετάσχουν τόσο για τα μέλη μας δρομείς όσο και τα μέλη των οικογενειών τους. Για σκοπούς καλύτερου προγραμματισμού είναι απαραίτητο τα μέλη μας να δηλώσουν εκ των προτέρων τη συμμετοχή τους στην εκδρομή στον Σταύρο Κακουρίδη - 99436826.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την μεγαλειώδη νίκη του Στέλιου Κυριακίδη όταν κέρδισε τον φημισμένο Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946. Στα μέλη μας που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή θα δοθεί δωρεάν η αναμνηστική φωτογραφεία του Στέλιου Κυριακίδη τυπωμένη σε ρούχινο πανί κάνοντας αναφορά για τα 70 χρόνια από τη νίκη της Βοστώνης. Συννημένα θα βρείτε την ανάλογη φωτογραφία.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους και όλες σας στην εκδρομή μας.

All for Joomla All for Webmasters