Γύρος της Πάφου, 2 Απρίλη 2017: Οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του συμπολίτη μας Κυριάκου Χριστοφή.

Ο συμπολίτης μας Κυριάκος Χριστοφή, βρίσκεται από τις 19/1/2017 στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σπασμένο αυχένα, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Πάφο, κατα την διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας του. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Ο Κυριάκος είναι παντρεμένος και τον εντός του Μάρτη περιμένει το πρώτο του παιδί, αφού η σύζυγός του, Παυλίνα, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Γύρος της Πάφου, την Κυριακή 2 του Απρίλη 2017, είναι αφιερωμενος στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του Κυριάκου Χριστοφή. Το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 10χλμ, είναι προαιρετικό στα 5 ευρώ, και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για τον σκοπό αυτό.

Όσοι επίσης επιθυμούν να βοηθήσουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της εταιρίας Deliver4U, 26002633 και 99419761. (*Βρεφικά και παιδικά ρούχα, είναι ευπρόσδεκτα).

 

Η εκδήλωση ''Γύρος της Πάφου'' διοργανώνεται από το Δήμο Πάφου σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ και υποστηρικτές το Pafos Aphrodite Rotary Club.

All for Joomla All for Webmasters